وزیر خزانه‌داری آمریکا، اسکات بِسِنت، در مصاحبه‌ای با نیوزمکس گفت ایالات متحده و چین بیش از اختلاف، زمینه‌های مشترکی در قبال ایران دارند؛ هر دو کشور مخالف داشتن سلاح هسته‌ای توسط تهران و به‌دنبال حفظ عبور آزاد کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.

اسکات بِسِنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، در گفتگویی با خبرگزاری نیوزمکس اعلام کرد که ایالات متحده و چین در مورد ایران بیش از اختلاف، نقاط مشترکی دارند. این دو قدرت بزرگ بر این باورند که داشتن سلاح هسته‌ای توسط تهران تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان است.

به‌علاوه، هر دو کشور به‌طور مشترک بر اهمیت حفظ مسیر آزاد کشتی‌ها در تنگه هرمز تأکید می‌کنند؛ این مسیر برای تجارت جهانی، به‌ویژه حمل‌ونقل نفت، حیاتی است. بنابراین، جلوگیری از هرگونه اختلال در عبور کشتی‌ها از این آبراه استراتژیک، هدفی مشترک برای واشنگتن و پکن محسوب می‌شود.

بِسِنت افزود که همکاری در این زمینه می‌تواند زمینه‌ساز گفتگوهای بیشتری بین دو کشور درباره مسائل امنیتی و اقتصادی در خاورمیانه شود و نشان‌دهندهٔ تمایل هر دو طرف به یافتن راه‌حل‌های مشترک برای چالش‌های منطقه‌ای است./ نیوزمکس